Wednesday 20th of January 2021


news menu leftnews menu right

Miks za liječenje MS-a

Prijava za biltenHTML format?

Baner

Login FormaNOVOSTI
NOVOSTI
Amfilohije: Osudio sam grijeh, a ne ljude PDF Štampa El. pošta

Opširnije...

Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije izjavio je da oni koji od njega traže izvinjenje zbog njegovih ocjena o beogradskoj Paradi ponosa, nemaju pravo na to, jer on nije izrazio mržnju prema ljudima kao prema Božjim stvorenjima, već je osudio grijeh.

Opširnije...
 
28.05.2014. SVJETSKI DAN OBOLJELIH OD MULTIPLE SKLEROZE PDF Štampa El. pošta
petak, 04 mart 2011 14:34

Svjetski MS dan osnovan je 2009. godine, od strane Međunarodne federacije multiple skleroze (MSIF) i zemalja članica MS-a kao jedina globalna kampanja koja zajedno radi na podizanju svijesti o MS-u, kako bi pružio javnosti informacije o MS-u ali i o tome kako on utiče na živote više od 2 miliona ljudi širom svijeta. Do danas, Svjetski MS dan dostiže veličinu uspjeha u više od 67 zemalja širom svijeta, te svake godine i dalje raste.

 
20.decembra u Podgorici je odrzan regionalni simpozijum o MS-u PDF Štampa El. pošta
petak, 04 mart 2011 14:34

20.decembra u Podgorici je odrzan regionalni simpozijum o MS na kome su ucestvovali: prof.dr Stanko Milic, dr Dragoljub Perovic, Vesna Savic i Dragana Sutovic iz Drustva MS Srbije, Mateja Dereya generalni sekretar Udruzenja Slovenije, Omerbasic Bekir nacionalni koordinator Udruzenja BiH, a iz Hrvatske je prof. Blazinic poslao video zapis svog predavanja.
Govorilo se o psihickim aspektima MS-a,  disfunkciji uretre kod MS-a, o sistemu funkcionisanja drustva za mS, o polozaju MS bolesnika u Crnoj Gori. Simpozijum je organizovan od strane Udruzenja MS Crne Gore i mr Andrijane Nikolic, Bilten sa ovog dogadjaja bice objavljen iduce godine u februaru.

 
Романом "Ударац" Жане Милутиновић PDF Štampa El. pošta
petak, 04 mart 2011 14:34

Романом "Ударац" Жане Милутиновић, који је промовисан у Градској књижари у Подгорици, домаћи читатељи богатији су за истинску исповијест о борби против опаке болести. Поред ауторке, којој је "Ударац" прва књига, о Жани Милутиновић и њеном дјелу у препуној Градској књижари говорили су новинари Драган Јоцовић и Веселин Лазаревић, познати правник Благота Митрић и социолог Ново Вујошевић.

Opširnije...
 


Copyrigh 2013 - Udruženje MS-a Crne Gore. Sva prava zadrzana. Powered by Igor M
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter