Wednesday 20th of January 2021


news menu leftnews menu right

Miks za liječenje MS-a

Prijava za biltenHTML format?

Baner

Login FormaPOVLASTICE
POVLASTICE PDF Štampa El. pošta

 

    Članovi udruženja sa članskom kartom ostvaruju sledeće subvencije:

    1. U avio prevozu sa Montenegro airlines, Vaša povratna karta na relaciji PG-BG-PG i TV-BG-TV iznosi svega 35,00 eura. Oko sedam dana prije leta potrebno je javiti se najbližoj poslovnici Montenegro airlines, i uz Vašu člansku i ličnu kartu, zakažite let unaprijed.

    2. U željezničkom saobraćaju potrebno je ponijeti člansku  i ličnu kartu, malu fotografiju i 5 eura. Na peronu željezničke stanice u Podgorici potražite kancelariju za vantarifne povlastice. Sa strankama rade do 13h. Uz člansku kartu dobijate K-5 povlašćenu kartu sa kojom imate neograničen broj vožnji vozom u Crnoj Gori. Ova karta vrijedi 2 godine i ponovo je produžavate na isti način.

    3. U autobuskom prevozu oslobođeni ste plaćanja peronske karte na peronima u Podgorici, Danilovgradu i Kotoru uz Vašu člansku kartu. Sa članskom kartom, imate besplatne vožnje sa prevoznicima:
    - „Blue line“
    - „AD Inturs“
    - Doo „Simon voyages“
    - „Autoboka saobraćaj doo“
    - „Markoturs – Pljevlja“
    - „Krinem“ doo Berane
    - „Dan-tours Perović“
    - „Dangrad prevoz Keković“
    - doo „Zejdin“
    - doo „Vujović VR“
    - „Lasta Montenegro PG“
    - „Autoboka“
    - „Lalatović travel“
    - doo „Jadran Montenegro“
    - doo „Glušica“
    - doo „Božur“
    - doo „Striković Nikšić“

    4. Ukoliko se fiksni telefon vodi na Vaše ime, obraćate se operateru pismenim putem, uz fotokopiranu člansku kartu i tražite oslobođenje od preplate  uz 500 impulsa u lokalu.

    5. Službeni list od 12.02.2002.godine dio VI povlašćeni popusti, Glava 1, član 184. stav 6. oslobođenje od plaćanja carine imaju humanitarne organizacije, udruženje slijepih i gluvih, odnosno nagluvih osoba, lica oboljela od mišićnih i neuromišićnih oboljenja i njihovi članovi koji uvoze specifičnu opremu, uređaje, instrumente, rezervne djelove i potrošni materijal za potrebe tih lica. (Vezano za ovaj član, mogu se uvoziti kola oslobođena od plaćanja carine, na ime lica oboljelog od multiple skleroze)

 

Video o MS-u

Reklamno Mjesto

Anketa

Da li Vam se sviđa sajt ?
 Copyrigh 2013 - Udruženje MS-a Crne Gore. Sva prava zadrzana. Powered by Igor M
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter